Contact

Nebula Projects bv

Valeer Van Kerkhovenlaan 3
9990 Maldegem
btw: BE 0741.612.015

Interesse ? Vragen ?

Wij helpen je graag verder. Vul onderstaand formulier in en we nemen snel contact met u op!

Oorsprong

Nebula betekent letterlijk mist. Het is een term uit de astrologie, met Latijnse oorsprong. En mist verwijst rechtstreeks naar onze “core business”. Nebula Projects BV is een installatiebedrijf. We zijn gespecialiseerd in stofbehandeling en verkoeling op basis van mistsystemen onder hoge druk. Deze twee werkingen kennen hun vertaling in Nebula Dust voor stofbehandeling en Nebula Cool voor de verkoeling.

Nebula Dust biedt installaties voor het bestrijden en vermijden van stofontwikkeling. Sloopbedrijven, recycle bedrijven, … kennen bedrijfsactiviteiten met veel stofontwikkeling. Nebula Dust biedt stofbehandeling op maat met vaste en mobiele installaties, eventueel in combinatie met stofnetten.

Nebula Cool biedt op elegante en trendy wijze verkoeling en sfeer.

De installaties van Nebula Projects zijn het resultaat van jarenlange ervaring en kennis van Gil Jhek en Elsie Haertjens. De systemen zijn duurzaam in het verbruik van energie en water. Door de sturing werken ze efficiënt, wanneer het moet en hoe het moet!

Interesse? Contacteer ons!

Drijvende kracht

Samen sterk,
samen cool(ing)

Nebula is een cohesie van twee complementaire personen

Elsie Haertjens

Elsie Haertjens

In 2013 ben ik spontaan in de stofbehandeling gerold. Een stof- en geurprobleem bij een klant deed mij nadenken, proberen, leren, onderzoeken, … Onze keuze van materialen zijn het resultaat van deze kennis en ervaring. Gedreven en doelgericht, ben ik overtuigd, dat we ook voor uw probleem, de oplossing kunnen bieden. Tot binnenkort!

Gil Jhek

Gil Jhek

Mijn interesse voor techniek leidde me naar de misting sector. Het unieke mistsysteem van Nebula gaat veel uitdagingen aan, zoals geur- en stofontwikkeling, verhitting, … Ons hoge druk systeem met sturing, optimaliseert het verbruik. Water is nu eenmaal het goud van morgen.

Social Media

Volg ons op social media

Deze website maakt gebruik van cookies om u de best mogelijke ervaring te bieden. Lees onze cookie policy voor meer info. Als u doorgaat met surfen op de site dan verklaart u zich hiermee akkoord.