Geldof Wevelgem

Wij opteren voor een systeem die op de bron werkt, hierdoor kunnen we een oplossing bieden die voordeliger is in aankoop als in verbruik. Zo hebben wij onze klant kunnen verder helpen met een systeem op maat. Ook overvallen door stof? Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte!

Project Z

Stofbeheer speelt een belangrijke rol bij bedrijven. Zo werden we gevraagd een oplossing te bieden voor het opwaaiend stof bij deze zeef. Verneveling verzwaart het stof waardoor het naar beneden valt. Waterafstotend materiaal zoals deze kolen kunnen net zo goed behandeld worden als niet-waterafstotend materiaal. Ook overvallen door stof? Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte!

Biogastec in Grobbendonk

Biogastec kiest voor een duurzame oplossing tegen stof. De vaste vernevelingslijnen zijn geplaatst bij de stofbron, de breker. De microdruppels vangen het fijn stof onmiddellijk en laten het neerslaan. De buren, medewerkers en klanten zijn GV&T alvast dankbaar. Ook overvallen door stof? Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte!

GV&T in Kruishoutem

GV&T maakt de werkruimte stofvrij. De verneveling van microdruppels verzwaren het stof. Het stof slaat neer, ZONDER dat de omgeving nat wordt. Men spreekt hier van een “droge verneveling”. Een aangename en veilige werkomgeving met tevreden medewerkers zijn het gevolg. De foto’s spreken voor zich! Ook overvallen door stof? Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte!

Stofbehandeling bij Mirec in Sint-Niklaas

Mirec vaste vernevelingslijn stofbehandeling nebula dust

Mirec behoort tot de Remondis Group. Het bedrijf, gespecialiseerd in elektronicarecycling, was op zoek naar een efficiënte en innovatieve manier van stofcaptatie die paste in hun visie. Ook voor hen plaatsten we een duurzaam stofbehandelingssysteem.

OVMB (Oost-Vlaams Milieubeheer) uit Gent

Stofbeheersing bij Oost-Vlaams Milieubeheer in Gent door middel van vaste vernevelingslijnen in onze Nebula Dust oplossing

De verwerking van as is een bron van stofontwikkeling. Door zeer gerichte, locale, stofcaptatie kan er efficiënt gewerkt worden. Er is geen verdere beperking van zicht. De materie wordt niet nat.  Ook overvallen door stof? Contacteer ons!

Stofbehandeling bij Wegenbouw, Ivan Vuylsteke uit Meulebeke

Nebula Dust stofbehandeling

De puinbreker van Vuylsteke was een bron van stofontwikkeling. De stofontwikkeling was niet alleen op de site zelf een probleem. Ook buren hadden hinder. Ons stofbehandelingssysteem werd op de breker geplaatst, langsheen het volledige traject. Het stof dat vrij kwam bij het proces werd “gevangen” door de nevel en neer gehaald. Doorheen het hele traject […]

Deze website maakt gebruik van cookies om u de best mogelijke ervaring te bieden. Lees onze cookie policy voor meer info. Als u doorgaat met surfen op de site dan verklaart u zich hiermee akkoord.